Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   10:47
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'antic quarter de la Guàrdia Civil, situat a Joan Marquès Arbona.
17/10/2022 | 09:30
Més i PSOE reclamen que l'antic quarter sigui habitatge social
SaVeu


Més per Sóller i PSOE han lamentat que l’antic quarter de la Guàrdia Civil no es transformi en un bloc d’habitatges social i reclamen a l’Ajuntament el seu manteniment com a equipament i la seva adquisició per habilitar habitatge a peu baix.

L’Ajuntament va acordar impulsar una modificació del planejament urbanístic per tal de canviar els usos del ruïnós edifici situat al carrer de Joan Marquès, per passar de ser equipament a habitatge.

Més per Sóller, a través de Gabriel Suau, ha lamentat la falta de “voluntat política” per impulsar habitatge social a l’antic quarter malgrat que “moltes dades i moltes veus ja indiquen les enormes dificultats per accedir a un domicili per viure”. Més lamenta que la modificació del planejament “avorta” la possibilitat que l’edifici pugui acollir habitatge social.

En el mateix sentit s’ha posicionat el PSOE. Jaume Mateu reclama que “s’haurien d’aprofitar totes les opcions a l’abast” per convertir el quarter en un bloc d’habitatges a preu assequible i, com Més, apunta que l’Ajuntament hauria d’ahver adquirit l’edifici via fons del superàvit.

Per aquest motiu, les dues formacions reclamen a l’Ajuntament que replantegi la seva proposta i que es centri en adquirir l’edifici per fer-hi habitatge social.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a