Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:40
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Els rètols col.locats avui
11/10/2022 | 15:55
Tot això es canviarà
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller substituirà tota la senyalització viària del centre de Sóller per una nova senyalètica més integrada a l'entorn. El municipi eliminarà els rètols informatius i indicatius per altres de menor tamany que reduiran notablement l'impacte visual de la senyalització.

La nova senyalització viària que instal.larà Sóller s'assemblarà a la que ja han instal.lat altres municipis de l'enton o zones turístiques de l'illa, que es caracteritzen per reduir notablement el tamany respecte la senyalització viària convencional. En una primera fase l'actuació abarcarà el centre de Sóller i posteriorment s'anirà estenent a altres llocs del terme, com ara el Port, ha afegit el regidor Carlos Darder.

Precisament avui s'han instal.lat noves plaques que indiquen la ubicació d'establiments turístics de la zona centre de Sóller i les xarxes socials no han estat alienes al fet, que ha suscitat crítiques precisament per l'impacte visual que genera aquest tipus de senyalètica.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a