Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 26 de setembre de 2023   |   05:30
 
Enquesta  
Són útils els radars pedagògics per reduir els excessos de velocitat dins el casc urbà?


No
 
Una productora recrearà la batalla per a una sèrie alemanya.
07/10/2022 | 11:45
Fornalutx, plató de la batalla de moros de Pollença
SaVeu

Una productora cinematogràfica cerca pollencins que es vulguin vestir durant un dia per recrear el simulacre dels moros i cristians per a una sèrie alemanya. Els seleccionats cobraran 70 euros per un dia de feina. Això sí, el rodatge es farà als carrers de Fornalutx.

“Der König von Palma” (“El rei de Palma”) és una sèrie que s’emet al canal RTL alemany basada en fets reals que tracta sobre un grup d’immigrants que arriben a Mallorca després de la caiguda del mur de Berlín. Ja a l’illa, el seu protagonista compleix el seu somni d’obrir una cerveseria a la platja de Palma.

Des d’Studio Cactus, una de les productores de la sèrie, expliquen que en aquest moment s’està rodant la segona temporada, on la família ja està establerta a Mallorca i els fills ja van a escola aquí. Per això a aquesta temporada fan moltes rutes per l’illa i a una escena es troben amb la festa dels Moros i Cristians de Pollença.

Quaranta figurants

Per rodar aquesta escena, la productora cerca quaranta figurants que puguin recrear la festa. Els encarregats del càsting detallen que serà una feina remunerada i amb contracte. Segons la pàgina web d’Studio Cactus es pagaran 70 euros nets per dia de feina. El rodatge serà el 24 d’octubre i el dia 20 s’ha d’anar a fer una prova de vestuari. Els requisits són tenir més de 18 anys i ser resident a Mallorca.

De la productora expliquen que per a l’escena s’usaran imatges d’arxiu, i les que es rodin noves es faran a Fornalutx, i no a Pollença. El motiu és que els carrers són més estrets i amb menys gent serà més fàcil recrear una multitud. Cal dir que rodar a llocs diferents del lloc que es representa és una pràctica molt habitual en tots els rodatges cinematogràfics.

La sèrie es va estrenar el 24 de febrer i de moment no hi ha previsió que pugui ser doblada o subtitulada per ser emesa a Espanya. La primera temporada ha estat tot un èxit i va ser rodada majoritàriament a Palma i a Can Picafort.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a