Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:40
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Els vehicles municipals passaran a Jeroni Estades
04/10/2022 | 15:54
Els regidors es queden sense aparcament
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller ha decidit suprimir les places d'aparcament reservades als regidors de tota la corporació municipal. L'eliminació d'aquestes places, que fins ara estaven ubicades a la plaça d'Espanya, s'emmarca en els canvis que està duent a terme el municipi per traslladar de la plaça de la Constitució els espais de càrrega i descàrrega de mercaderies.

Així, els llocs que fins ara podien ocupar els vehicles de la corporació passarà a ser espai de mercaderies els dematins, mentre que els capvespres serà zona blava d'ORA. Per als vehicles dels serveis municipals (brigada, tècnics o Serveis Socials) s'habilitaran unes places a l'avinguda de Jeroni Estades, segons ha informat el regidor de Governació, Carlos Darder.

La materialització de tots els canvis a les places de la Constitució, Espanya i Mercat es materialitzaran al llarg d'aquesta setmana, tan aviat concloguin els treballs de pintura que aquests dies es fa sobre el paviment, ha informat Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a