Alegria sollerica després d'aconseguir la primera victòria.
03/10/2022 | 10:30
Primera victòria del Sóller
SaVeu

El C.F. Sóller va aconseguir ahir sumar la primera victòria de la temporada. El conjunt dirigit per Miquel Soler, davant un entregat públic local, va vèncer el Platges de Calvià per 1 a 0 gràcies al gol de Miquel Àngel Bosch marcat durant la primera part del partit.

L'enfrontament, corresponent a la quarta jornada de la Tercera Divisió, es presentava com una dura prova per als sollerics. El Platges de Calvià és un dels equips amb millor plantilla de la categoria, fruit de l'alt pressupost del que disposen al club, i aspiren a jugar els play offs d'ascens aquesta temporada. El conjunt visitant havia sumat abans de la disputa d'aquesta jornada una victòria, un empat i una derrota, tenint quatre punts a la taula classificatòria que el posicionaven en setena posició.

L'equip de la Vall va sortir al partit amb molta ambició i amb ganes de regalar la primera victòria a la seva gent. Els sollerics varen dominar el partit des del principi i les millors ocasions anaven a compte seu. Al minut 19 de partit, el jugador local Miquel Àngel Bosch aconseguí rematar un centre lateral per materialitzar l'1 a 0 amb el que els sollerics agafaven avantatge al marcador. Durant la resta de primera part, els de Miquel Soler seguiren dominant el seu rival, el qual no va poder generar ocasions de perill. Amb aquest resultat es va arribar al descans del partit a Can Maiol.

A la segona part el guió del partit va canviar. Els visitants varen realitzar canvis i aquests varen afavorir a que el Platges de Calvià gaudís d'un major protagonisme al partit. El pes del joc començà a estar en mans del Platges, el qual va cercar l'empat amb diferents ocasions que no aconseguí culminar a la porteria sollerica. Amb uns visitants més volcats a l'atac, el Sóller també va disposar de diverses ocasions amb les que hagués sentenciat el partit, però tampoc les va aprofitar. Els dos conjunts protagonitzaren un intercanvi de cops en aquesta segona part, però la bona defensa sollerica va ajudar a que no encaixessin cap gol i poguessin confirmar així la primera victòria de la temporada.

El C.F. Sóller acumula quatre punts a la classificació i ascendeix fins el 12è lloc. El pròxim dissabte els de la Vall es desplaçaran fins a Manacor per disputar la cinquena jornada de la temporada contra l'Inter Manacor, conjunt que duu els mateixos punts que l'equip dirigit per Miquel Soler.