Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   13:49
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
Els vidres del monument estan xapats
27/09/2022 | 15:57
Un monument que es deteriora
saveu.cat

Els vidres que envolten el monument "Al.legoria a la Faula" estan totalment clivellats. La peça escultòrica que l'any 2005 va inaugurar l'artista sollerica Glòria Mas al Port de Sóller està immersa en un procés de deteriorament important degut al mal estat de conservació que presenten els vidres que separen el safareig on hi roman exposat el monument del passeig peatonal del moll.

Tal i com han denunciat veïnats del Port de Sóller, els vidres "representen un perill" per a les persones ja que estan completament clivellats, la qual cosa "es podrien rompre i provocar mal a les persones". Les peces de vidre que conformen la barana perimetral de l'obra artística presenten esquerdes que les atravessen de dalt a baix. Per aquest motiu reclamen la seva substitució.

En el marc de les obres de remodelació de la zona portuària, l'artista Glòria Mas va rebre l'encàrrec d'instal.lar una obra escultòrica al moll de ribera. A finals de l'any 2005 es va inaugurar l'obra que duu per títol "Al.legoria a la Faula" dedicada a Guillem de Torroella. L'escultura, elaborada amb acer inoxidable, representa un taronger que està envoltada per aigua en un petit safareig.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a