Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   13:10
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
Fotograma d'una escena enregistrada a Biniaraix.
26/09/2022 | 09:30
La ficció de Netflix duu Sóller a la petita pantalla
SaVeu

Ambientada a finals de la dècada dels anys vuitanta, la plataforma Netflix acaba d’estrenar la sèrie alemanya que duu per títol “Kleo” que va ser enregistrada a diferents escenaris de la comarca com Sóller, Biniaraix o la zona del Puig Major.

Emmarcada en el gènere del thriler, la pel.lícula es contextualitza en l’Alemanya posterior a la caiguda del mur de Berlin protagonitzada per una ex assassina d’espies que surt de la presó i s’embarca en una espiral de venjança contra tots els que conspiraren per trair-la.

Un dels capítols de la sèrie duu per títol “Nieve en Sóller” i pràcticament es desenvolupa a la vall i especialment a la plaça de Biniaraix. També apareixen escenes a Valldemossa o Palma així com diferents paratges de la Serra de Tramuntana. Crida l’atenció com la zona de la presa de l’embassament de Cúber està contextualitzada a Santiago de Xile o que el cim del Puig Major està coronat per un Crist redemptor.

L’argument de la sèrie, de vuit capítols de durada, gira al voltant de la intriga en què es veu embolicada l’espia després de sortir de la presó després de matar un empresari a Berlín occidental. La protagonitza emprèn un viatge a la Mallorca dels anys vuitanta en una espiral de venjança que la durà a atemptar contra la vida de les persones que conspiraren contra ella per acabar tancada a la presó.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a