Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:36
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
El TIB amplia els horaris nocturns del bus entre Sóller i el Port.
19/09/2022 | 09:30
Els busos circularan fins a la mitjanit entre Sóller i el Port
SaVeu


El servei d’autobús entre Sóller i el Port incrementarà el nombre de freqüències amb la finalitat d’estendre el servei fins a la mitjanit, amb la finalitat de donar resposta a les demandes que s’han cursat des del municipi.

Així, a partir d’avui, s’incorporen dues noves freqüències entre Sóller en direcció al Port a les 23:10 i les 23:50 hores. En sentit cap a Sóller partiran tres busos a les 22:50 hores, 23:30 i les 00:10 hores respectivament, segons ha informat el director general de Transports, el solleric Jaume Mateu.

Segons ha explicat el propi Mateu, les noves expedicions entre els dos nuclis “venen a donar resposta a les peticions que hem tengut, demanant que s’ampliassin els hotaris per a la gent que puja o baixa del Port o Sóller i que moltes vegades no tenen com tornar”. Mateu ha afegit que es tracta d’una mesura pilot que, en funció de la demanda que registri, es mantendrà en l’horari d’estiu del proper any.

Els serveis que s’estrenen a partir d’avui vespre no faran aturada a l’Horta, de manera que els busos faran el trajecte sense aturades entre les parades del carrer de Cetre i la rotonda del túnel de Sa Mola.

Els nous serveis faciliten la mobilitat dels turistes i dels treballadors del sector de l’hostaleria entre els dos nuclis de població, ha explicat Mateu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a