Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:12
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Fet a Sóller recollint el premi
15/09/2022 | 15:18
Fet a Sóller, premi Pime 2022
saveu.cat

L'empresa del sector agroalimentari Fet a Sóller ha rebut a Palma el guardó que l'acredita com a Pime de l'Any 2022 de les Illes Balears. El premi, concedit pel Banco Santander i la Cambra de Comerç de Mallorca, compta amb la col·laboració de Cambra Espanya, el diari Última Hora i la Conselleria de Sectors Productius i Memòria Democràtica.

El fundador i propietari de Fet a Sóller, Franz Kraus, i el responsable de Màrqueting i Comunicació, Martí Guardiola, varen ser els encarregats de recollir el premi, de mans de la directora territorial del Santander a les Balears, Celia Torrebadella.

Els Premis Pime de l'Any pretenen reconèixer l'exercici de les petites i mitjanes empreses, l'activitat de les quals és fonamental per a la creació d'ocupació i el desenvolupament econòmic de l'illa, ha informat la Cambra de Comerç en una nota.

Estan dirigits a empreses de menys de 250 treballadors amb una facturació anual inferior als 50 milions d'euros.
Aquest any arriben a la sisena edició amb un rècord de candidatures rebudes, 71 en total de diferents sectors productius.

El jurat ha valorat, per premiar Fet a Sóller, el seu constant creixement i consolidació al mercat local i europeu. A més, de la seva aposta per la sostenibilitat, la innovació i la inclusió social. L'empresa va posar en marxa un pla de contractació de joves talents per impulsar la digitalització i actualment cinc dels seus departaments estan liderats per treballadors amb una mitjana d'edat de 32 anys.

Les instal·lacions centrals de l'empresa, a Sóller, tenen "elevats nivells d'eficiència energètica", treballen per eliminar els plàstics de tots els envasos i col·laboren amb productors locals per recuperar l'entorn natural.
En el mateix acte s'han concedit quatre accèssits a les categories d'Internacionalització, atorgat a la productora Palma Pictures; Innovació i Digitalització que ha recaigut a la tecnològica Eisi Software; Formació i ocupació concedida a l'empresa agroalimentària Agromallorca SAT, i Empresa Sostenible, per a Simply Merino, que no hi ha pogut assistir.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a