Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   11:44
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
L'embús d'avui migdia al Murterar
18/08/2022 | 15:10
El Murterar es converteix en una trampa per a desenes de conductors
saveu.cat

El camí del Murterar s'ha convertit avui en una trampa per a desenes de conductors com a conseqüència d'un gran embús que ha generat cues des del camp de futbol fins a la cooperativa en els dos sentits de la marxa.

Turismes, furgonetes i camions s'han vist immers en una retenció de trànsit que, segons alguns testimonis presencials, han hagut d'esperar fins a 40 minuts per poder transitar per un recorregut de poc més d'un quilòmetre de longitud.

El col.lapse s'ha produït cap al migdia, una hora que habitualment ja és punta per aquest vial, en el que s'hi han vist implicats conductors i nombrosos turistes amb vehicles de lloguer. Alguns conductors han hagut de botar del seu vehicle per intentar posar ordre al caos circulatori que s'ha desfermat.

Sóller ja va patir ahir importants retencions de trànsit al centre i a les principals carreteres de la vall. De la mateixa manera Deià també va viure el seu particular calvari en una situació que es produeix en dies d'estiu de niguls o d'amenaça de plogudes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a