Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 3 de desembre de 2022   |   17:50
 
Enquesta  
Ha de cedir l’Ajuntament de Sóller el retaule de les Escolàpies a la Parròquia perquè el col·loqui a l’església del Port?


No
 
Darder i el plànol de la terrassa
08/08/2022 | 15:50
Darder: 'Celià m'està calumniant'
saveu.cat

La temperatura de la polèmica de les terrasses puja de temperatura. Carlos Darder, regidor de Governació, ha acusat la líder de Més, Laura Celià, d'estar "calumniant-lo" després que la regidora de l'oposició denunciàs que la terrassa d'una entitat que presideix Darder sobrepassàs la línia marcada.

Darder ha assegurat que l'acusació "a més de ser una calumnia cap a mi ho és cap a Sa Botigueta", ja que "aquesta entitat no té cap terrassa instal.lada". El regidor ha explicat que l'entitat té llogat els baixos a una empresa que s'ocupa d'explotar el bar i la terrassa i que l'ocupació de la via pública està tramitada en nom del concessionari. El regidor ha afirmat que "he estat víctima de la política bruta pel fet de ser el president d'una societat". El regidor ha informat que l'Ajuntament ha obert un expedient a l'empresa concessionària del bar per sobrepassar-se la línia que té concedida a la terrassa que confronta al carrer del Born. El regidor ha assegurat que aquest expedient es va obrir "fa deu dies".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a