Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:52
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La terrassa denunciada per Més.
08/08/2022 | 09:30
Més denuncia l'incompliment del límit de la terrassa al Born
SaVeu

Més per Sóller ha denunciat que una entitat que presideix el regidor del PP Carlos Darder està vulnerant la normativa de les terrasses, ja que està col.locant taules i cadires per fora del límit que té marcat en el paviment al Born.

A través d’un comunicat, Laura Celià, portaveu de la formació ecosobiranista, assenyala que “es veu com les taules i cadires de Sa Botigueta” no respecten les marques fetes amb cintes per part de l’Ajuntament. Una situació que duu a Celià a afirmar “com podem esperar que el regidor de Governació faci complir la norma si no és capaç de fer-la complir a ca seva?”. La formació de Celià assenyala que ha defensat una “regulació eficient” de l’ocupació de la via pública “a través de propostes de millora de l’ordenança i nombrosos comunicats”. Però “mai l’equip de govern ens ha pres en consideració i ara veim les conseqüències que té aquesta manca de límits”.

Per aquest motiu, Celià exigeix a l’equip de govern “mesures reals de control” de l’ordenança i que sigui el batle “que se posi al capdavant d’aquesta problemàtica i demostri que de veres fa feina per solucionar aquest tema”.

Escorxador

Per altra banda, Més per Sóller reclama a Jaume Bestard (PI), el regidor de Patrimoni que “se centri un poc”, recordant-li que a més de la iniciativa de crear un espai cultural a l’antic escorxador “hi ha dos projectes en edificis patrimonials que es troben en estat precari”. Laura Celià esmenta Ses Escolàpies i el teatre Defensora. Del primer recorda que des de fa dos anys un tram de l’edifici està apuntalat i, del teatre que des de l’any 2020 té un tram sense teulada.

Pel que fa al projecte de l’escorxador, Més per Sóller assenyala que “no tenim res en contra de la cultura” però li reclama a Bestard centrar els seus objectius en Escolàpies i Defensora.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a