Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   07:26
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Un home practicant atletisme a l'Infante Lois
20/07/2022 | 15:33
La comarca rep 417.000 euros per a equipaments esportius
saveu.cat

El Consell de Mallorca ha aprovat avui la concessió de subvencions als ajuntaments de l'illa destinats a la millora dels equipaments esportius a l'aire lliure, que, en el cas de la comarca, suposa l'arribada de 417.500 euros.

La distribució dels ajuts s'ha realitzant atenent criteris poblacionals, de manera que Sóller és el municipi de la comarca que més diners rebrà amb un total de 145.000 euros. Li segueix Bunyola, amb 108.900 euros i, Fornalutx, Deià i Escorca, rebran cada un d'ells 54.500 euros.

Les accions subvencionables inclouen diferents mòduls esportius classificats en set lots d’equipament, als quals podran optar els municipis: àrees biosaludables, zones de cal·listènia, parcs saludables infantils, mòduls de parcs de patinatge, carrils esportius de recorregut lliure, pistes poliesportives i rectes d’atletisme. Cada beneficiari pot sol·licitar els mòduls que consideri fins arribar a l’import assignat a la convocatòria. La quantia de la subvenció que és podrà sol·licitar anirà en funció del nombre d’habitants de cada municipi. La finalitat de les ajudes és el foment de l'activitat física i crear nous espais esportius polivalents per augmentar la pràctica esportiva ciutadana.

El Consell destina a aquesta línia d'ajudes 5'2 milions d'euros, segons ha informat la institució insular.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a