Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   12:52
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
La roda de premsa d'avui a Fornalutx.
16/05/2022 | 16:34
El PP denuncia la manca de serveis mèdics a Fornalutx
J.V.

El Partit Popular ha denunciat avui dematí la manca de serveis mèdics que pateix Fornautx. El president del partit a Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha desplaçat fins a la vila fornalutxenca per posar veu als problemes que pateixen els veïnats d'aquest municipi.

En una roda de premsa celebrada davant la seu de la Unitat Bàsica de Salut de Fornalutx, Galmés ha explicat que "volem denunciar les retallades de Francina Armengol i del seu executiu en matèria de Sanitat a tota Mallorca, i també aquí a Fornalutx". El dirigent popular ha explicat que "és inadmissible que el metge de capçalera només presti servei tres hores a la setmana".

"Fornalutx és un poble que compta amb una mitjana d'edat molt elevada. La gent s'ha de desplaçar a un altre poble o a Palma per ser atesa", ha continuat Galmés, qui també ha recordat que "tenint recursos per dedicar a Sanitat, no es poden permetre més retallades".

Llorenç Galmés ha estat acompanyat de la portaveu del PP al municipi, Catalina Morell, qui ha denunciat la saturació que pateix la unitat bàsica de salut fornalutxenca. Morell ha dit que "el metge actual és un gran professional, però està saturat degut al nombre d'hores que pot dedicar a Fornalutx". Morell també ha recordat que fins fa poc "l'atenció sanitària a Fornalutx era de cinc dies a la setmana".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a