Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 3 de desembre de 2022   |   16:57
 
Enquesta  
Ha de cedir l’Ajuntament de Sóller el retaule de les Escolàpies a la Parròquia perquè el col·loqui a l’església del Port?


No
 
Els fets es varen produir ahir vespre
10/05/2022 | 15:26
Dos detenguts durant el vespre del Firó
saveu.cat

La Guàrdia Civil va procedir ahir a la detenció de dos individus durant l'horabaixa-vespre del Firó, un d'ells per suposada agressió sexual contra una dona.

Els fets es varen produir ahir vespre a la plaça d'Antoni Maura quan un individu vestit de moro va perpetrar uns tocaments contra una dona vestida de pagesa. Segons han informat fonts consultades, l'individu hauria volgut sobrepassar-se amb la víctima amb alguns tocaments tot i oposar-s'hi, motiu pel qual els fets es varen posar en coneixement de les autoritats.

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local es desplaçaren d'immediat al lloc on s'hauria produït la suposada agressió i va procedir a la detenció de l'autor dels fets, que ha estat posat a disposició judicial.

Per altra banda, un altre individu va ser detengut per les forces de seguretat a l'avinguda de Jeroni Estades després d'agredir un agent de la Policia Local. Se l'acusa de suposat atemptat contra l'autoritat.

D'altra banda, en relació a un missatge publicat a Twitter pel Comitè d'Informatius d'IB3, recollit per Europa Press, en què es "condemnen els abusos masclistes que han patit en les últimes hores algunes treballadores d'informatius i de programes a el Firó de Sóller", la Guàrdia Civil ha dit no tenir constància d'aquests fets, ja que no hi ha denúncies interposades.

Tot i això, des del Comitè d'Informatius d'IB3, s'ha considerat, en el seu missatge a les xarxes socials, que l'ens públic "hauria de garantir que les seves treballadores puguin desenvolupar la seva feina sense por".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a