Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:37
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Un repte per a la Fira de la Taronja.
04/02/2022 | 12:21
Un suc de taronja de rècord Guinness
G.M.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sóller, Sebastià Aguiló, cerca donar una major projecció pública a la propera edició de la Fira de la Taronja amb la consecució d’un Guinness Rècord, el de fer més suc de taronja de forma manual en un mateix espai.

Aguiló ja ha plantejat a l’entitat Guinness World Records aquest repte i n’espera una resposta. El mínim de suc de taronja que es proposa fer és de 2.000 litres.

Per això el regidor pretén implicar diferents grups, col·lectius i organitzacions solleriques que aportin la capacitat de treball. Serà indispensable que el suc de taronja s’expremi de forma manual i té projectat situar diverses taules a la Plaça de la Constitució on els voluntaris i col·laboradors anirien sucant les taronges.

La destinació del suc de taronja que s’aconseguís es destinaria a entitats benèfiques i la rebrien en garrafes de 25 litres perquè la poguessin consumir amb la major brevetat de temps possible.

El regidor pensa que tots els col·laboradors d’aquesta nova marca mundial haurien de rebre un diploma acreditatiu de la seva participació en el novedós projecte, a celebrar probablement dins el mes de maig.
Aquest serà un acte complementari a la resta de la programació habitual de la Fira de la Taronja, que enguany podria tornar al seu format més tradicional.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a