Miquel Soler durant el partit disputat avui capvespre.
23/01/2022 | 20:12
El Constància supera el Sóller per 0-3
J.V.

Contundent derrota la que ha patit el C.F. Sóller avui capvespre davant un Constància que ha estat superior, més resolutiu i més efectiu davant la porteria contrària.

Els inquers han deixat el partit quasi sentenciat en els primers 45 minuts. Dos gols i un penal fallat ha estat el bagatge d'una primera part que ha acabat 0-2.

A la represa el Sóller ha tengut més presència en el camp contrari. L'equip cercava l'1-2 que el ficàs de nou dins el partit. De fet, ha tengut ocasions per batre el porter rival. Emperò, qui ha marcat el tercer ha estat el Constància en resoldre un contraatac.

El 0-3 ja ha estat una llosa massa pesada per a un Sóller que ha vist com el Constància s'enduia els tres punts i superava els sollerics a la taula classificatòria. Ara els de la vall són onzens.