Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   06:09

Enquesta
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?

No

Miquel Soler en una internada durant el partit d'avui.
26/12/2021 | 18:25
Derrota en el darrer partit de l'any a casa
J.V.

El C.F. Sóller no ha pogut sumar cap punt en el darrer partit de l'any disputat al Camp den Maiol. Avui capvespre, davant el Mercadal, l'equip ha caigut derrotat per 1-2.

El partit ha tengut dues parts ben diferenciades. La primera part ha mort sense ocasions per part de cap dels dos equips. La jugada més destacada dels primers 45 minuts ha estat un penal comès pel porter visitant sobre Marc Esteve que l'àrbitre no ha xiulat.

A la segona part s'ha vist un Sóller molt més vertical i amb arribades a la porteria menorquina. L'equip ha començat a encadenar clares ocasions de gol, sense que cap d'elles pogués pujar al marcador. Però quan l'1-0 sobrevolava sobre el Camp den Maiol una treta de córner del Mercadal s'ha convertit en el 0-1.

Mancaven vint minuts per a la finalització del partit i el Sóller encara creia amb les seves possibilitats. L'equip ha seguit lluitant i tenint presència davant el porter contrari. Però el gol de l'empat no ha arribat fins el minut 87 quan Miquel Bestard ha aprofitat una gran passada dins l'àrea petita per fer pujar l'1-1.

A partir d'aquest moment, semblava que el Sóller es llançaria a cercar el segon en el poc temps que quedava. Emperò, una altra treta de córner dels menorquins ha sorprès a Pau Seguí, que ha vist com en el minut 89 la pilota era rematada al fons de la xarxa.

Després d'aquesta derrota, el Sóller tancarà dijous la primera volta del campionat de lliga. Serà a Manacor, a partir de les 20 hores de la nit, en el partit que s'ha avançat a la jornada del primer cap de setmana del nou any.