Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:09
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Aguiló i Pizà presentant el cartell de la fira
24/11/2021 | 15:50
Una fira amb més il.lusió
saveu.cat

El clúster empresarial Sóller Bon Dia i l'Ajuntament de Sóller han presentat avui el programa d'activitats que inclourà la Fira de la Il.lusió que es durà a terme entre els dies 4 i 8 de desembre. Amb l'organització d'aquests actes retorna la fira que abraça el pont de la Constitució després d'un any sabàtic propiciat per la pandèmia per coronavirus.

Llucia Pizà, del clúster, ha explicat que a més de la vessant comercial, la fira potenciarà enguany les activitats destinades al públic infantil amb l'organització de més tallers. Com a novetat, ha explicat que la plaça de la Constitució acollirà un bosc de pares Noel. La presidenta del clúster empresarial ha afirmat també que "enguany, després d'un any sense poder-la celebrar, hem organitzat la fira amb més ganes que mai".

Per la seva banda, des de l'Ajuntament, el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló ha manifestat la seva satisfacció "perquè recuperam una fira que enyoràvem", un fet que "ha servit per reactivar el clúster després de la pandèmia ja que els seus membres tenen molta il.lusió en realitzar coses".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a