Divendres, 19 d'abril de 2024   |   08:25

Els jugadors celebrant un dels gols aconseguits.
21/11/2021 | 19:05
Tres punts més al sac
J.V.

Gran victòria la que ha aconseguit el C.F. Sóller avui capvespre al Camp den Maiol. L'equip ha superat al Sant Jordi d'Eivissa per un resultat de 2-1 en un partit en el que ha hagut de remuntar el gol dels visitants.

Era el minut 11 de la primera part quan un golàs ha posat el 0-1 al marcador del Sant Jordi. El Sóller ha tardat una mica a reaccionar, però un gran llançament amb l'esquerra de Nando Expósito ha retornat la igualada.

Ja a la segona part, el gol de la victòria ha vengut des de la banqueta i de les botes d'un debutant. Moi Vázquez entrava al minut 85 per disputar el seus primers minuts amb la camiseta del C.F. Sóller. I en una de les primeres jugades en les que ha intervingut ha aconseguit el 2-1.

Amb aquesta victòria el C.F. Sóller reprèn el bon camí de resultats després de la jornada de descans de la setmana passada. El triomf li permet instal.lar-se a la desena posició.

El proper dissabte visitarà el terreny de joc del Rotlet Molinar, un rival de la zona baixa de la classificació.