Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 6 de juny de 2023   |   18:40
 
Enquesta  
En un hipotètic cas de pacte, ha d’ostentar Seny i Sentit la batlia durant una part de la legislatura?


No
 
L'agressió s'ha produït aquesta matinada
29/10/2021 | 12:35
Agressió contra un agent de la Policia
saveu.cat

Un agent de la Policia Local ha sofert lesions de diversa consideració com a conseqüència d'un aldarull que s'ha produït avui de matinada. Els fets han ocorregut quan eres les 2 hores a l'avinguda de Jeroni Estades, segons han informat fonts policials.

L'incident s'ha produït quan un agent urbà ha instat a un home a que cessàs amb la seva actitud hostil, després de requerir-li que abandonàs un bar de la zona. Segons pareix, l'individu l'ha emprès contra el policia i després d'insultar-lo i amenaçar-lo, el malfactor ha passat a les mans pegant diverses empentes a l'agent, que ha perdut l'equilibri i ha caigut al terra.

Com a conseqüència de l'agressió, l'agent ha sofert algunes lesions que l'obligaran a estar de baixa laboral durant uns dies. Mentre, l'individi ha estat reduït per la Policia. Una patrulla de la Guàrdia Civil ha procedit a arrestar l'agressor, qui ha passat a estar custodiat a la Comandància de Palma on espera passar a disposició judicial.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha condemnat l'incident i ha desitjat una ràpida recuperació de l'agent de la Policia Local.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a