Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:27
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
El carrer es sotmetrà a obres de reforma integral.
22/10/2021 | 11:28
Gran Via, en obres a partir de novembre
SaVeu

La Gran Via es tancarà al trànsit rodat a partir de principis de novembre i durant tres mesos amb motiu de les obres de conversió de l’avinguda en un bulevard semipeatonal.

El tancament durà aparellada la supressió definitiva de les places d’estacionament que hi ha a cada costat del carrer en el tram comprès entre la Rectoria i el casal de Can Dulce, tram afectat per l’actuació de reforma. A més, l’accés a l’aparcament de la Gran Via romandrà restringit durant els mesos que durin els treballs, segons han informat fonts municipals.

Amb la finalitat de coordinar els treballs, aquests dies s’ha celebrat una reunió en la que hi han participat tècnics de l’empresa que executarà els treballs, tècnics municipals i de la Policia Local. L’Ajuntament no descarta que els treballs puguin començar fins i tot abans de novembre.

L’obra que es durà a terme consistirà en eixamplar les aceres que ocuparan l’espai d’aparcament, col.locar llambordes al carril de trànsit i en instal.lar un nou mobiliari urbà.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a