Marc Esteve celebrant un dels gols anotats avui diumenge.
10/10/2021 | 20:43
El Sóller recupera el camí de la victòria
J.V.

Victòria del C.F. Sóller 4-3 en un partit que s'ha resolt a la segona part i que ha significat recuperar el camí del triomf després de tres jornades consecutives sense guanyar.

Després d'una primera part que ha acabat 2-2, on el Soller hauria pogut deixar sentenciat el partit degut a la gran quantitat d'ocasions que ha tengut, ala represa la balança ja s'ha desnivellat al seu favor.

El partit ha començat amb un gol matiner del Serverense. Però aviat ha donat la volta l'equip de la vall amb els gols de Marc Esteve i Miquel Soler. Més tard, el Serverense ha recuperat la igualtat en una treta llarga del seu porter que ha sorprès la defensa sollerica i ha acabat en gol.

A la segona part el Sóller ha sortit molt centrat al terreny de joc. Al minut 56 Miquel Bestard ha avançat de nou l'equip amb un 3-2 aconseguit des del punt de penal. I poc després una centrada des de la banda dreta ha acabat amb un nou gol de Marc Esteve.

El 4-2 semblava deixar sentenciat el partit. Però el Serverense ha aprofitat una jugada afortunada per batre a Toni Manrique i col.locar un perillós 4-3 en el marcador que ha mantengut la incertesa fins el darrer moment. Tot i això, el marcador ja no s'ha mogut i l'equip solleric ha sumat els tres punts.

Dimarts, sense quasi temps per descansar, l'equip afrontarà una nova jornada de lliga. Serà a Santanyí front l'equip local, a partir de les 12 hores del migdia.