Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de noviembre de 2021   |   17:49
 
Enquesta  
S’hauria d’exigir el passaport covid per accedir a bars, restaurants i hotels?


No
 
Instant de la firma de l'acord
21/09/2021 | 15:28
Ajuntament i pescadors permuten espais
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller i la Confraria de Pescadors Sant Pere han firmat avui el conveni amb el qual el municipi els cedeix l'antiga oficina d'informació turística del Port. La cessió és a canvi que els pescadors facin el mateix amb la sala que tenen a l'edifici de la Casa del Mar, que passarà a ser un espai gestionat per les Cases de la Vila amb usos docents.

La firma s'ha duit a terme avui dematí a l'Ajuntament. Hi ha participat el president i patró major de la confraria, Jaume Enseñat, el batle de Sóller, Carles Simarro i la regidora d'Educació, Andrea Pomar.

La permuta posarà punt i final a anys de negociacions entre les dues parts. La confraria disposarà de 40 metres quadrats a l'antiga oficina situada al carrer del Canonge Oliver, mentre que el municipi podrà disposar de la sala dels pescadors a la Casa del Mar, que de fet ja s'utilitza com a aula escolar del Pere Cerdà. Anualment el municipi havia de sol.licitar fer un d'aquesta sala que, amb la firma del conveni, ja no haurà de fer.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a