Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de noviembre de 2021   |   19:41
 
Enquesta  
S’hauria d’exigir el passaport covid per accedir a bars, restaurants i hotels?


No
 
El detengut té 50 anys d'edat
20/09/2021 | 15:34
Detengut un traficant d'armes i drogues
saveu.cat

Agents de la Policia Nacional varen detenir dissabte un home de 50 anys d'edat, d'origen alemany, per una reclamanció internacional, segons informa el diari digital Mallorcadiario.com.

Segons informa l'esmentat mitjà, el detengut havia estat reclamat per les autoritats alemanyes, a qui li demanen més de 15 anys de presó per delictes de pertinença a organització criminal, tràfic d'armes i tràfic de drogues.

La investigació va permetre localitzar l'individu en una finca de Sóller, on s'ocultava de les autoritats alemanyes. Des que es va establir la seva recerca, el passat mes de març, l'Europol va establir enllaç entre les autoritats dels dos països, els quals s'han coordinat per a la seva localització.

La detenció es va produir despús-ahir quan l'home intentava abandonar l'illa per via marítima. Entre les seves pertinences que duia en el moment de la detenció li varen confiscar 4.000 euros en efectiu, tres telèfons mòbils i un router portàtil.

Entre els múltiples fets delictius destaquen la intervenció d'armes militars, més de 5 quilos de cocaïna, 80 quilos d'amfetamines i més de 150.000 euros, per la qual cosa la seva detenció era considerada de gran importància per part de les forces d'ordre públic, segons informa el rotatiu Mallorcadiario.comAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a