Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de noviembre de 2021   |   18:33
 
Enquesta  
S’hauria d’exigir el passaport covid per accedir a bars, restaurants i hotels?


No
 
El registre de temperatures de les darreres hores.
15/09/2021 | 11:50
Enèssima nit tòrrida
G.M.

Enèssima nit tropical tant a Sóller com al Port, que s'ha convertit en tòrrida en no baixar el termòmetre dels 30 graus centígrads durant bona part de la nit i tan sols passar a una mínima de 27 ja durant el dematí d'avui.

L'Estació Termopluviomètrica de Sa Vinyassa, conduïda per Joan Puigserver, va registrar ahir dimarts una màxima de 35 graus al llarg del dematí, una temperatura que va anar davallant molt lentament al llarg de l'horabaixa i la nit. A partir de les 3 de la nit la temperatura va baixar dels 30, fins que a les 9:30 hores del dematí ha assolit la mínima, que ha estat de 27 graus.

Feia anys que en un mes de setembre no es registraven temperatures tan elevades dins un mes de setembre. Tot i no haver-se establert un rècord, ens hem de remuntar fins a l'any 2004 per trobar una temperatura mínima més alta en un mes de setembre: va ser el 5 de setembre de 2004. També Puigserver ha recordat un antecedent en temperatura màxima, ja que dia 9 de setembre de 2008 té registrada una punta de 37'6 graus.

L'AEMET, això sí, ha confirmat que Sóller ha patit la nit més calorosa de tot l'arxipèlag balear.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a