Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 27 de gener de 2022   |   01:09
 
Enquesta  
T’apuntaràs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elèctrics?


No
 
Considera que Cetre és el lloc adequat.
12/09/2021 | 08:52
Amics de la Terra demana un pla de mobilitat
saveu.cat

L'entitat ecologista Amics de la Terra considera el recinte de Cetre com una "zona adequada" per ampliar l'oferta d'aparcament a Sóller al temps que afirma que "sembla encertat" obrir un camí per al vinants des de l'aparcament fins a la Gran Via. 

Amics de la Terra, a més de fer aquestes consideracions, reivindica l'elaboració d'un pla de mobilitat de Sóller que analitzi les necessitats d'estacionament del municipi, planifiqui nous aparcaments i que es doni prioritat als residents. L'entitat ecologista, a part de considerara adequat" el recinte de Cetre, afirma que les més de 400 places programades en el malmès aparcament "es veu desproporcionat" i per això considera necessari que abans l'Ajuntament impulsi un pla de mobilitat que determini les necessitats d'estacionament del municipi. Assegura que "en qualsevol cas, s'ha de reduir la grandària i l'impacte visual del projecte previst i mantenir la parada d'autobusos en la seva localització actual".

L'entitat dona suport a la instal.lació de plaques fotovoltàiques a la coberta de l'aparcament, que la considera com una "mesura molt oportuna".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a