Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   18:38
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'oficina turística de la plaça d'Espanya
11/07/2021 | 18:00
Més de 3.500 usuaris a l'oficina turística
saveu.cat

Més de 3.500 persones varen fer ús de l’oficina d’informació turística de Sóller durant el passat mes de juny. Així ho posen de manifest les dades estadístiques que elabora periòdicament aquest despatx que revelen també com el número d’usuaris ha anat en progressiu increment a mesura que ha anat arrancant la temporada.

I és que no és per menys si es té en compte que gairebé la meitat dels 7.900 usuaris que ha rebut enguany aquesta oficina, ubicada a la plaça d’Espanya, s’hi varen atracar durant el mes de juny. L’oficina va entrar en servei a mitjans del passat febrer.

En quan a la procedència de les persones que acudeixen a demanar informació a l’oficina de Sóller, les dades posen de manifest que el grup més important és el de nacionalitat alemanya. Per darrera si situa el turisme de procedència nacional i, en tercer lloc, el francès. Les restriccions imposades pel Regne Unit als seus súbdits a l’hora de viatjar a l’estranger ha fet que la presència de turistes que demanen informació sigui pràcticament nul.la.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a