Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   14:06

Els capitans dels equips. (Foto: FutbolBalear.es).
11/04/2021 | 18:15
Derrota per tancar la primera fase
J.V.

El C.F. Sóller ha caigut avui migdia per 2-1 al terreny de joc del Ferriolense. Ha estat en el darrer partit de la primera fase del campionat de lliga de Tercera Divisió 2020-2021.

L'equip de la vall arribava a la cita amb la intenció de sumar punts de cara a la segona fase. Enfront tenia el cuer del subgrup, un equip que ha sumat els tres punts després de remuntar el gol solleric de la primera part.

Salva Oliva ha estat l'autor del 0-1 que ha pujat al marcador abans d'arribar al descans. Però el partit ha canviat radicalment a la segona part amb els dos gols anotats pels locals que han suposat el 2-1 amb el que ha finalitzat el partit.

Una vegada finalitzada la primera fase, el C.F. Sóller afrontarà la segona part de la temporada amb l'objectiu de sumar els punts necessaris que li permetin mantenir-se una temporada més a la màxima categoria del futbol balear.

Els sollerics ho tendran més fàcil que altres, ja que començarà aquesta segona fase com a millor equip dels deu que es jugaran les places de descens a la Regional Preferent.