Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   02:59
 
Enquesta  
EstÓs d'acord amb la suspensiˇ dels actes de la Fira: pregˇ i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
El toc de queda s'acaba el 9 de maig
06/04/2021 | 14:36
El toc de queda acabarÓ per la Fira
saveu.cat

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha comparegut avui per anunciar dues gran fites: que l'estat d'alarma s'acabarà el 9 de maig i amb ell el toc de queda i que pel mes d'agost hi haurà 33 milions d'espanyols immunitzats contra el coronavirus.

A Sóller, l'anunci de Sánchez té una trascendència especial perquè el final de l'estat d'alarma i el toc de queda coincidirà amb la celebració de la fira de maig. En concret, amb el diumenge de la Fira.

La regidora de Participació Ciutadana, Mar Castañer, ha explicat que bona part del programa d'actes previst per als dies de festa estan supeditats a les mesures sanitàries que estaran en vigor durant el cap de setmana festiu. Si segueixen les restriccions, bona part de les activitats no es celebraran. No obstant això, el fet que s'aixequin determinades restriccions que ha duit aparellat el toc que queda, podria fer que el programa de festes variàs en el seu contingut.

El fet que a partir del 9 de maig desaparesqui l'obligació d'estar a casa a les 22 hores de la nit, no comporta que a partir d'aquesta data seguesquin en vigor determinades mesures sanitàries per evitar la propagació de la malaltia mentre no es garantesqui la immunitat de ramat, prevista per agost.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a