Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   14:56

Esteve celebra un dels gols amb els seus companys.
21/02/2021 | 18:17
Nova exhibició de Marc Esteve
J. Vicens
Gran victòria del C.F. Sóller per 3-2 en una nova exhibició de Marc Esteve. Tres gols ha anotat el davanter de l'equip solleric en un duel en el que els felanitxers han igualat fins a dues vegades els gols del Sóller.

Esteve ha marcat el primer en una de les primeres jugades del partit. L'1-0 s'ha mantengut durant tota primera part. El Felanitx només ha tengut una clara ocasió que ha aturat Pau, mentre que els sollerics han estavellat una pilota al pal. Aquest ha estat el resum de la primera part.

Ja a la segona part ha crescut la intensitat del partit. El Felanitx ha avançat línies i ràpidament ha empatat. El partit ha viscut uns minuts de domini visitants. Però una passada llarga sobre Esteve ha permès que el davanter driblàs el rival i col.locàs el 2-1 al marcador per retornar la tranquil.litat al municipal solleric.

Semblava que el Sóller recuperava el control del partit, però una errada en defensa en la cessió de la pilota al porter ha permès que el 2-2 pujàs al marcador quan transcorria el minut 70. Així i tot, els locals no s'han vengut avall i han aprofitat una jugada a pilota aturada per anotar el definitiu 3-2 al minut 78. La pilota penjada des de pràcticament el mig del camp, l'ha tocada Miquel Bestard perquè Marc Esteve només hagués d'empènyer al fons de la xarxa.