Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   04:55
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Imatge del carnaval de 2020
08/02/2021 | 16:00
3.400 euros en premis per la Rua de la covid
saveu.cat

Sóller estrenarà aquest cap de setmana un model virtual del Carnaval i la Rueta com a conseqüència de les restriccions sanitàries per coronavirus que impedeixen la celebració de les tradicionals desfilades. El municipi dedica a la Rua virtual un total de 3.400 euros en premis, segons ha informat la regidora de Participació, Mar Castañer.

El format de la festa canvia respecte el que venia sent habitual. Rua i Rueta es perllongaran de forma virtual durant tres dies, entre divendres i diumenge. Els participants podran remetre les fotografies a un número de Whatsapp perquè un jurat elegesqui els millors.

Per a la Rueta es repartiran un total de 25 premis a la millor disfressa individual, amb el qual els guanyadors s'embutxacaran 50 euros cada un. Per a la Rua, el municipi distribuirà tres premis de 100 euros cada un en la categoria de disfressa individual. Per a comparses, altres tres premis en metàl.lic de 150 euros cada un i, en la categoria familiar, dos premis de 200 euros cada un. En les categories de comparses i familiars, els participants podran remetre fotos en format "collage".

A la Rua d'enguany s'hi introdueix la modalitat de millor carrer decorat. Per als guanyadors el municipi ha previst dos premis de 500 euros cada un. 

Tots els participants hauran de remetre les fotos al telèfon 626 520 706 els dies 12, 13 i 14 de febrer fins les 20 hores. Els carrers participants també hauran de comunicar a aquest número la seva intenció de prendre part del Carnaval per tal que el jurat els pugui visitar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a