Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   03:07
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Neu al Puig Major, durant la jornada d'ahir.
03/01/2021 | 13:32
Emergències demana no anar a la neu
saveu.cat

La Direcció General d'Emergències i Interior ha emès un comunicat en el que demana a la població de Mallorca que s'abstengui de pujar a la muntanya, ja que l'afluència massiva de visitants ha provocat embossos en els accessos a diversos punts de la Serra de Tramuntana, tant ahir com avui.

El batle d'Escorca, Antoni Solivellas, ha estat el més combatiu en aquest sentit, ja que tant la carretera que condueix al nucli de Lluc, com els carrers i zones d'estacionament d'Escorca, han patit aquest cap de setmana una pressió de vehicles insostenible, segons ha denunciat per mitjà de les xarxes socials.

Actualment, els efectius policials coordinats per la Direcció General d'Emergències i Interior es troben a la zona i han tancat la carretera Caimari-Lluc, des de Caimari; la MA-10 PK.20-45, des del Coll de sa Batalla al Mirador de Ses Barques; i la carretera de Bunyola a Orient.

A l'operatiu, coordinat amb els ajuntaments afectats, la Direcció General de Trànsit i el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca, hi participen agents de la Guardia Civil de Trànsit i de la Policia Local, personal de la UOP d'Emergències i agrupacions de voluntaris de Protecció Civil, per tal de gestionar els talls de circulació, informar els conductors i facilitar la mobilitat dins les zones embossades. 

Des de la Direcció General, es recorda el nivell de restriccions 4 en què ens trobam a causa de la pandèmia de Covid-19 i es demana màxima precaució en els desplaçaments.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a