Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   02:40
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Els patges, recollint les cartes a domicili.
02/01/2021 | 19:01
Els patges tresquen tot Sóller
G.M.

Els Reis d'Orient, hores d'ara, ja deuen tenir les cartes escrites pels nins sollerics amb els desigs per a la nit més màgica de l'any. I és que els seus patges s'han encarregat avui, tot i les dificultats imposades per la pandèmia, de recórrer tot el municipi i recollir les peticions dels joves que posteriorment, amb urgència, han sortit en direcció a Orient.

L'Ajuntament de Sóller, que ha col·laborat amb Ses Majestats en l'organització de la recollida de les cartes, va disposar que els grups de patges dels reis Melcion, Gaspar i Baltasar recorressin a partir de les 11 del dematí tots els carrers del Port de Sóller per recollir les missives, i a partir de les 15 hores els de Sóller. D'aquesta manera han arribat a recollir centenars, potser milers, de missatges adreçats a Ses Majestats carregats d'il.lusió.

Fins ara l'habitual era organitzar una única recollida de cartes on hi acudien els infants en massa, que solia acabar amb una festa infantil.

La cavalcada dels Reis d'Orient del proper dia 5 de gener, vigília de la festa de l'Epifania, es celebrarà amb un format molt similar. Ses Majestats iniciaran un itinerari pel Port de Sóller a les 11 del dematí i una altra per Sóller a partir de les 15 hores. La idea, com la d'avui, és la d'evitar concentracions de públic. Per això recorreran el màxim nombre de carrers per arribar gairebé a totes les cases i evitar que els nins s'hagin de desplaçar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a