Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   02:35
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
La nevada d'avui dematí, prop del Portell de sa Costa.
02/01/2021 | 09:29
L'any s'estrena amb neu
saveu.cat

L'any 2021 s'ha estrenat amb fred, precipitacions, calabruix i neu. La nevada més important ha caigut durant la nit del divendres al dissabte i avui dematí ha obligat la Guàrdia Civil a tancar el tram de carretera comprès entre el Mirador de les Barques i el nucli de Lluc.

Ja durant la jornada d'ahir es va registrar neu a partir dels 700 metres d'altura, ja que part dels aproximadament 40 litres de precipitació per metre quadrat varen caure en forma de neu a causa de la baixa temperatura. En altres indrets, com per exemple el Port de Sóller, va fer calabruix.

La segona nevada ha tengut lloc durant la nit i ha estat més intensa, malgrat que no ha baixat més de cota.

L'AEMET ha emès una alerta groga per perill de nevada a la Serra de Tramuntana per a la jornada d'avui dissabte, amb possibilitat molt elevada de precipitació i una temperatura que pot baixar fins a les 3 graus. Durant les jornades de cap de setmana i al llarg dels primers dies de la propera setmana s'esperen més pluges i les nevades podran continuar, ja que la previsió és de continuïtat pel que fa a la baixa temperatura.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a