Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   02:05
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
No hi ha espai per als peatons.
02/01/2021 | 07:50
Continua el perill a la carretera
SaVeu

Els vianants que transiten per la vorera dreta de la carretera del desviament segueixen experimentant el perill de prop per la falta d’una zona adaptada i segura per al trànsit peatonal.

Així ha quedat palès després que el Consell de Mallorca dugués a terme uns treballs de millora en el tram de la carretera comprès entre les rotondes de Sa Frontera i del Monument. Precisament l’Ajuntament havia sol.licitat millorar el paviment i la zona que habitualment utilitzen els vianants que caminen pel lateral de la carretera.

Però la millora no s’ha duit a terme i els vianants es veuen obligats a caminar en ple revolt per un espai inclinat i de terra, el que ha suscitat algunes queixes pel perill que suposa. A més, es dóna la circumstància que en aquest tram el carril de circulació pràcticament confronta amb el punt on s’acaba l’asfalt, per la qual cosa no hi ha vorera asfaltada que permeti la possibilitat que els vianants puguin caminar-hi a peu pla. Per si no fos poc, durant les obres s’hi va abocar terra.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a