Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 28 de gener de 2021   |   03:23
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
El centre de dia obrirà el 2021 al centre de dia.
28/11/2020 | 10:15
Dotze places del centre de dia, subvencionades
SaVeu

Sóller té assegurades com a mínim dotze places al futur centre de dia que, si no canvia, s’adequarà a les instal.lacions de la residència d’ancians Bell Entorn a partir del proper any.

La Conselleria de Serveis Socials, que dirigeix Fina Santiago, ha inclòs en els seu pressupost per a 2021 la partida necessària per al sosteniment d’una dotzena de places de centre de dia per Sóller. La setmana passada, la responsable d’aquest departament va donar compte del pressupost que manejarà al llarg del proper any i va informar de les seves intencions de dotar de partida pressupostària places per al centre de dia que es pretén habilitar a Sóller.

Per la seva banda, des de les files de Més, la seva portaveu, Laura Celià, va manifestar el seu malestar amb l’Ajuntament en relació a la qüestió del finançament de les places. Celià va explicar que “les places estaran assegurades gràcies al Govern i no a l’Ajuntament”, ja que va assegurar que “des de el municipi no s’ha enviat ni tan sols cap petició formal demanant la creació de places públiques de centre de dia a Sóller”.

“No ho han demanat”

Laura Celià va explicar que “a pesar que Sóller no ha remès cap petició, el Govern ha fet previsió d’aquestes places i les ha dotat amb el pressupost necessari perquè es puguin crear”, afegint que “si el Govern no ho hagués tengut en compte, l’any que ve no hi hagués hagut centre de dia a Sóller”. La regidora va posar de manifest el seu malestar amb l’Ajuntament per la gestió que ha realitzat en relació al centre de dia que pretén habilitar a la residència.

La portaveu de Més va denunciar la setmana passada que el Govern ha retirat el finançament per a la rehabilitació de l’antic escorxador municipal on l’anterior govern municipal hi tenia intencions d’adequar-hi el centre de dia.

L’actual govern ha manifestat la seva oposició a aquest projecte i l’ha deixat decaure, decantant-se per l’opció d’habilitar-lo a la residència, al.legant que ja disposa de la infraestructura necessària i un millor accés que no l’antic escorxador. De fet, la setmana passada es fa fer la primera passa presentant l’avantprojecte.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a