Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   09:19
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Diversos regidors en la sessió telemàtica d'avui
21/10/2020 | 16:26
Picabaralla per un descompte del 3%
saveu.cat

El ple de l'Ajuntament de Sóller ha aprovat modificar l'ordenança general de recaptació de Sóller i, entre els preceptes que s'han modificat, hi figura la supressió d'una bonificació del 3% en els tributs municipals a tots aquells ciutadans que els tenen domiciliats al banc.

La supressió d'aquesta bonificació ha suscitat un intens debat a la plenària, ja que els partits de l'oposició han manifestat la seva disconformitat fins al punt que Més hi ha votat en contra mentre que PSOE i Podemos s'han abstès.

Els portaveus d'aquests partits han reivindicat mantenir aquest descompte i han instat a aplicar-lo. Des de les files de l'equip de govern, la regidora d'Hisenda, Andrea Pomar, ha explicat que l'esmentat descompte no va entrar mai en vigor perquè el pla d'ajust econòmic no ho va permetre. Per aquest motiu, l'equip de govern del tripartit (PP, PI i el regidor no adscrit Sebastià Aguiló) ha optat per suprimir-ho de la legislació municipal. L'oposició, en canvi, ha defensat que s'apliqui des d'ara ja que l'Ajuntament ha deixat d'estar supeditat al pla d'ajust econòmic.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a