Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 25 de noviembre de 2020   |   11:09
 
Enquesta  
Són encertades les inversions que planteja l'equip de govern per a l'any 2021 que costaran 6 milions d'euros?


No
 
Un dels equips alineats durant aquesta pretemporada.
16/10/2020 | 11:07
Torna la lliga set mesos després
J.V.

222 dies després, o el que és el mateix, quasi set mesos després, el C.F. Sóller tornarà disputar un partit oficial. Serà demà capvespre a Palma davant el Collerense, en el duel que obrirà el campionat de lliga 2020-2021. A partir de les 17:30 hores alçarà el teló una lliga que estrena format i en la que l’amenaça de la Covid-19 sobrevolarà cada una de les jornades previstes.

Els de la vall afronten la nova temporada amb una plantilla que manté la base de les dues darreres temporades i que aspira a no passar pena per mantenir la categoria. Demà al Coll den Rabassa el cos tècnic no podrà comptar amb Marc Esteve, que va ser expulsat amb vermella directa en el darrer partit jugat la temporada passada, ni tampoc amb Guille Petricorena ni Àlex Santaeufemia, que també arrosseguen una sanció per acumulació de targetes grogues. Des del club s’ha esperat que la Federació perdonàs aquestes sancions, però ahir dijous encara no s’havia produït.

L’entrenador del C.F. Sóller, Àlex López, creu que els seus jugadors arriben bé al primer partit. “La pretemporada ha estat més llarga del que és habitual. La nostra intenció era arribar en bona forma i ho hem aconseguit en l’aspecte físic. Però tàcticament i anímicament és difícil estar al cent per cent perquè només hem pogut jugar dos partits amistosos”, ha explicat López.

El tècnic creu que l’equip s’ha d’exigir “més del que ens exigirem l’any anterior”. “Hem de pensar en classificar-nos del sisè cap a dalt i allunyar-nos del setè classificat que serà el primer dels equips que jugaran la lligueta de descens”, ha afegit Àlex López. L’entrenador també creu que el C.F. Sóller ha de ser més competitiu quan juga lluny de Can Maiol: “Està molt bé fer-se fort a Sóller. Però crec que a fora camp s’ha de competir més. I el camp del Collerense és una bona plaça per fer-ho”.

Precisament, pel que fa al primer rival del curs, l’entrenador recorda que “el Collerense s’ha reforçat bé i ha millorat molt respecte l’any passat”.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a