Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 28 de noviembre de 2020   |   06:54
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Una barrera no deixava passar el passat cap de setmana.
17/10/2020 | 09:35
Biniaraix, només per a residents
SaVeu

Els camí de Biniaraix i de Cas Patró Lau s’han convertit en vials vedats als conductors forans durant els caps de setmana. L’Ajuntament va posar en pràctica durant el pont de la Festa Nacional una regulació de trànsit amb la finalitat de minvar la massificació de trànsit que ve registrant el llogaret durant els caps de setmana per l’afluència de senderistes.

Així, durant tot el pont festiu, l’accés al llogaret amb vehicle particular va estar restringit als residents de Biniaraix. La Policia Local va instal.lar senyalització a l’altura del pont de l’Alqueria del Comte i al carrer d’Ozones per prohibir el pas als vehicles que no són dels residents. Amb aquesta mesura el municipi persegueix que els excursionistes utilitzin l’aparcament per a senderistes que hi ha a l’avinguda de Juli Ramis, al costat de l’institut.

Com a complement a aquesta mesura, el municipi reforçarà la senyalització que guiarà els conductors forans a l’aparcament, amb la finalitat de descarregar Biniaraix de vehicles aparcats que, a la vegada, són el causant dels embussos, han informat des de l’Ajuntament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a