Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de maig de 2021   |   10:41
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Hi ha converses amb la propietat de l'edifici.
02/10/2020 | 13:01
El Banc de Sóller tendrà il·luminació
J.M.

L’Ajuntament de Sóller vol posar en valor l’edifici modernista de el Banc de Sóller que està ubicat a la plaça de la Constitució, i per això el municipi ha entaulat negociacions amb el Banc de Santander, titular de l’edifici, per instal·lar un sistema d’il·luminació per realçar-lo durant les nits.

L’ajuntament vol destacar un edifici molt emblemàtic a Sóller a l’igual que ja fa amb la façana, també d’estil modernista, de la parròquia de Sant Bartomeu.

El regidor de Promoció i Turismé, Sebastià Aguiló (Cs), ha iniciat negociacions amb els responsables del Banc de Santander per dotar l’edifici històric amb il·luminació ornamental. Segons va explicar el regidor, “es tracta d’una actuació molt important per posar en valor el nostre patrimoni”, ja que va destacar que “la proposta inicial no comporta una gran inversió per dur-la a terme ni tampoc suposa tocar per res la façana”.

El regidor va explicar que la proposta llançada al Santander consisteix en què el banc assumeixi la instal·lació de la il·luminació aprofitant els pals de l’enllumenat públic de la plaça, mentre que l’Ajuntament assumiria el seu manteniment i la despesa en electricitat. Aguiló va precisar que les negociacions “estan en un punt inicial” encara que es va mostrar esperançat de poder arribar a un acord en un futur no massa llunyà.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a