Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 28 de noviembre de 2020   |   05:59
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Nombrosos ancians han estat desviats a centres hospitalaris.
23/09/2020 | 11:22
Una nova defució a Bell Entorn
saveu.cat

Fonts de l'Ajuntament de Sóller han sumat avui una nova defunció al còmput de la residència d'ancians Bell Entorn, amb la qual el nombre de finats s'eleva a 9 durant els darrers dies, tot i matisar que 3 d'ells han mort per causes alienes a la Covid-19.

Dels 144 residents molt pocs s'escapen a les conseqüències de la pandèmia que afecta el centre. La nota emesa per l'Ajuntament registra 78 positius de Covid-19 i altres 61 residents aïllats per sospita d'haver contret la malaltia.

D'aquests, un total de 44 ancians han estat desviats a centres hospitalaris i la xifra augmenta a 49 si es tenen en compte ingressos per patologies alienes a la Covid-19.

Entre el personal de Bell Entorn s'ha informat de 34 treballadors positius i de 2 en aïllament preventiu. Tres es troben de baixa per altres motius.

Les xifres d'afectats per la pandèmia, tant entre els residents com entre els professionals del centre, tendeix avui a estabilitzar-se, emperò no el nombre d'exitus, que continua incrementant-se.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a