Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 28 de noviembre de 2020   |   05:54
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Les autoritats durant la inauguració d'avui dematí.
28/08/2020 | 13:54
S'estrena el punt de prevenció del càncer de pell
SaVeu

La plaça de Sa Torre ha incorporat un nou sistema per a la prevenció de el càncer de pell. L’anomenat “Hi-Point”, que és pioner en el món, compta amb la col·laboració de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). Avui dematí les autoritats locals han procedit a la seva inauguració.

El dispositiu és capaç de generar amb rapidesa un informe personalitzat sobre les mesures que han d’adoptar els banyistes per protegir-se del sol en funció de les pròpies característiques físiques. El programari realitza una fotografia que determina, en funció de la radiació solar i a través de l'anàlisi de la color de cabells, els ulls i la tonalitat de la pell, quin factor mínim de protecció solar ha d’usar cada persona i quants minuts tardarà la seva pell en cremar-se, ha explicat el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló (Cs).

El sistema “Hi-Point” realitza també una doble funció de prevenció i protecció. A més d’oferir a l’usuari informació digital actualitzada, també aporta consells sobre hàbits de vida saludables que ajudin a conscienciar sobre possibles malalties futures com el càncer o problemes cardíacs. 

El mòdul compta amb un desfibril.lador extern semiautomàtic que permeten realitzar actuacions ràpides de socors. També proporcionarà informació turística de Sóller. Actualment està pendent d’unes connexions a la xarxa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a