Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 16 de gener de 2021   |   10:44
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Els grups de persones es límíten a 30
31/07/2020 | 14:36
Nou límit als grups de persones
saveu.cat

El Govern ha publicat al BOIB la resolució que modifica el Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per fer front a la crisi sanitària de l'coronavirus que limita el número màxim de persones que es poden reunir i prohibeix taxativament la realització de botellots.

La nova normativa limita les activitats o esdeveniments de caràcter familiar o social que es realitzin a la via pública, espais d'ús públic o espais privats a 30 persones en espais a l'aire lliure (fins ara eren 70) i a 15 (abans 30) persones en espais tancats, excepte en el cas de persones convivents, en el qual no s'aplica aquesta limitació.

A més adverteix que durant aquests tipus d'activitats s'ha de respectar la distància mínima de seguretat interpersonal entre els no convivents.

En la resolució es consideren incloses en aquesta prohibició les celebracions festives de base o caràcter religiós que impliquin la realització de festes, menjars o actes similars, tot i que aquests actes no es duguin a terme en el domicili dels celebrants sinó en els centres de culte. No s'inclouen en aquestes restriccions les celebracions, activitats o esdeveniments que es regulen de manera específica en altres apartats d'aquest Pla de Mesures.

Sense perjudici de les prohibicions específiques que, si escau, recullin les ordenances municipals corresponents, es prohibeixen també els botellots en totes les vies i espais públics, ja siguin carrers com parcs, places o aparcaments, o en general a a l'aire lliure.

Val a dir que les noves restriccions en quan a número de persones no afecta a casaments i altres celebracions d'aquest tipus, en què, segons la resolució anterior, es permet un màxim de 250 persones en espais oberts i 150 en tancats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a