Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 30 d'octubre de 2020   |   09:33
 
Enquesta  
Ha de ser el camí de Cas Patró Lau, a Biniaraix, d’únic sentit de circulació tots els dies de la setmana? 
Treballadores d'un hotel preparant les habitacions.
27/06/2020 | 06:15
Els hotels es preparen per reobrir
SaVeu

Avui és un dia clau per al turisme a Sóller. Ho és perquè l’hotel Los Geranios serà el primer en reobrir al públic per rebre els primers hostes després de la crisi sanitària i l’estat d’alarma. A partir d'avui i de forma progressiva la resta d’establiments de la planta hotelera del municipi reobrirà les seves portes després de tres mesos de malson per la turisme i, en general, per l’economia.

Perquè els hotels estiguin a la perfecció per rebre els hostes, el personal de neteja s’ha incorporat de forma progressiva al seu lloc de feina per tal de preparar els hotels a la nova temporada que, en el cas de Sóller, arranca amb una previsió d’ocupació del 18% de cara al juliol.

Malgrat que les previsions són certament baixes, els hotels comencen a rebre reserves postcoronavirus, un fet que no sols servirà per dimanitzar el sector hoteler i l’oferta complementària, sinó també l’economia de Sóller que s’ha vist severament afectada per l’aturada de l’activitat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a