Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 15 de juny de 2021   |   03:26
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle de Sóller en l’equador de la legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5- 10
 
El carrer del Metge Mayol de Fornalutx.
22/05/2020 | 11:55
Fornalutx activa un pla de mesures fiscals
SaVeu

L’Ajuntament de Fornalutx impulsarà un seguit de mesures fiscals per ajudar els contribuents durant aquestes mesos d’incertesa econòmica. Dimarts capvespre el plenari va aprovar vàries mesures que oferiran descomptes i bonificacions a imposts i taxes municipals.

L’Ajuntament permetrà que els fornalutxencs puguin fraccionar o ajornar fins a final d’any el pagament de l’Impost de Bens Immobles (IBI) i de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). Aquesta opció estarà disponible per a tots els fornalutxencs que ho sol.licitin.

Per altra banda, hotels, restaurants i habitatges vacacionals veuran reduïda la càrrega impositiva que abonen en concepte de rebut de fems. Tots ells canviaran enguany de categoria i pagaran la quota d’un habitatge normal. Concretament, abonaran 76’65 euros per a cada rebut semestral.

Ocupació de via pública

Els restaurants i negocis que abonen la taxa d’ocupació de via pública es beneficiaran d’una reducció del 50%, segons es va aprovar. La resta d’empreses que no ocupen la via pública no pagaran durant l’any 2020 el preu que abonen en concepte de cartelleria, marquesines i envelats.

Des de l’Ajuntament s’ha explicat que aquestes mesures s’han adoptat amb la finalitat d’ajudar tributàriament els fornalutxencs i les seves empreses en vistes a la crisi econòmica que s’ha generat a partir de la irrupció del Covid-19.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a