Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 15 de juny de 2021   |   03:25
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle de Sóller en l’equador de la legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5- 10
 
Un esportista amb la seva bicicleta.
11/05/2020 | 11:11
Port, Biniaraix i l'Horta, sense franges
SaVeu

Els nuclis de població del Port de Sóller, Biniaraix, l'Horta, Alconàsser i els disseminats no es veuran obligats a complir amb les franges horàries per sortir a passejar o a practicar activitat física.

Delegació del Govern ha respost afirmativament la consulta efectuada per l'Ajuntament de Sóller a la interpretació que es fa de l'ordre ministerial publicada al BOE el passat dissabte amb les directrius a seguir durant la Fase 1 del procés de desescalada del confinament.

Segons ha informat la Policia Local de Sóller, tots els nuclis de població inferiors a 5.000 habitants estaran exempts de complir les franges horàries. I com a nuclis de població s'entén els que figuren a la base de dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) i no aquells que disposen d'una administració local, que era el que s'exigia en la Fase 0.

Per tant, tal i com han assenyalat fonts de la Policia Local, els residents dels nuclis de població esmentats anteriorment no hauran de complir amb les franges de 6 a 10 i de 20 a 23 hores per a la pràctica esportiva i per a les passejades. Tots ells ho podran fer en horari continuat de 6 a 23 hores.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a