Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 27 de maig de 2020   |   17:00
 
Enquesta  
És una bona inciativa la del menjador social?


No
 
El rector Eugeni Rodríguez, durant l'ofrena floral.
09/05/2020 | 16:43
Ofrena a porta tancada
G.M.

Amb una Plaça de la Constitució totalment buida de públic, avui capvespre ha tengut lloc a l'interior de l'església parroquial de Sant Bartomeu l'ofrena floral a la Mare de Déu de la Victòria, un acte que cada any sol congregar centenars de persones que desfilen des de l'església de l'Hospital fins a l'atri de la Parròquia, vestides de pagès i portant flors i cítrics com a ofrena.

Es tracta, després del pregó, del segon gran acte de la Fira sollerica, enguany suspesa com la resta d'activitats, que s'han substituït per accions a l'interior dels domicilis.

L'Ajuntament de Sóller ha retransmès una ofrena substitutòria i íntima per les xarxes socials, en una programació especial que es pot veure al canal d'Instagram @firovirtual2020ajuntament.

Una càmera ha entrat a l'interior del temple parroquial després de realitzar un recorregut pels carrers buits de la ciutat. Al seu interior el rector Eugeni Rodríguez, enguany debutant en les festes de Sóller, ha dirigit una pregària adreçada a la Mare de Déu de la Victòria que, en aquesta ocasió, demana força per vèncer la pandèmia que hores d'ara afecta la majoria dels països del món.

La imatge de la Verge, que habitualment és traslladada fins a l'atri parroquial per rebre centenars de rams de flors, roman avui a l'altar rodejada de flors blanques.

Demà dematí, a partir de les 10:30 hores, tendrà lloc també a porta tancada l'ofici major de la Fira a la mateixa Parròquia de Sant Bartomeu. Serà retransmesa des de la pàgina web www.cristiansserraalfabia.comAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a