Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   13:57
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
El Policia Tutor en una activitat docent
08/04/2020 | 16:17
Més control als alumnes en el confinament

Els agents Policia Tutor de Balears recuperen a partir d'avui una de les seves funcions principals, que va quedar en suspens amb la declaració de l'estat d'alarma pel coronavirus: la de donar suport als centres escolars en la tasca de seguiment de possibles situacions de vulnerabilitat social dels alumnes durant el període de confinament.

Aquest és un dels acords de Consell de Govern d'avui i consistirà en què els agents puguin controlar i verificar l'estat i el seguiment escolar dels estudiants durant el confinament que no tenen comunicació via on-line amb el seu centre escolar.

En concret, es preveu la vigilància de l'escolaritat obligatòria. En aquest sentit, el professorat informarà els agents especialitzats quan es doni la impossibilitat de comunicació amb algun alumne. La funció dels policies tutors serà la de comprovar si hi ha alguna situació de risc social, i la d'establir un canal de comunicació entre el centre educatiu i les famílies.

El servei de Policia Tutor està en funcionament a Sóller a través d'un agent que es dedica de forma específica a aquestes labors.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a