Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   04:50
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Criminalística durant la investigació
07/04/2020 | 15:48
S'eleven a nou les motos calcinades
saveu.cat

L'incendi suposadament provocat aquesta matinada passada al carrer de Bisbe Colom ha calcinat finalment nou motocicletes. Les inspeccions inicials apuntaven que el número de motos afectades era de sis.

Un equip de la Unitat de Criminalística de la Guàrdia Civil està investigant en el lloc dels fets proves que puguin determinar si el foc va ser fortuït o intencionat, com es creu. El foc ha causat quantiosos danys materials. A més de les nou motocicletes que estaven aparcades a la via pública, un turisme també ha sofert danys materials, a més de les xarxes de distribució d'electricitat, enllumenat públic i de fibra òptica. De fet, avui capvespre els operaris d'U Energia encara treballaven en restablir els serveis públics afectats.

L'Institut Armat ha assumit les diligències d'investigació d'un fet que s'ha desencadenat a les 4 hores de la matinada. Segons apunten fonts pròximes a la investigació, un individu hauria fugit corrent del lloc on s'ha produït el foc, motiu pel qual es sospita que ha estat intencionat.

A més dels danys a la via pública i als vehicles aparcats, l'edifici de Ses Escolàpies ha sofert danys materials. Una finestra i un ordenador de la biblioteca municipal han resultat danyats. Per sort, el foc no ha accedit al centre de lectura ni a l'arxiu que l'Ajuntament té a la planta superior.

Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat dotacions de la Policia Local, la Benemèrita i del parc de Sóller dels Bombers de Mallorca. Des del primer moment també hi ha acudit el regidor de Governació, Carlos Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a